اول از هر چیز همه می دونیم که با اوضاع کسب و کار امروزه، هر آدمی به فکر چند شغلی بودن می افته و به این فکر می کنه که درآمدش رو ببره بالا تا بتونهه از پس مخارج زندگی اش بر بیاد و در این بین دنبال یک کار پر درآمد می گرده که هم کار خوبی باشه هم  مشتری زیاد داشته باشه، که یکی از اون کار ها که کار به شدت سختیم هست راه اندازی یک فست فود خوب هست، حالا باید ببینیم چه اقداماتی باید کنیم که تو شهر خودمون جزو بهترین فست فودی ها باشیم و پول هامونو پارو کنیم!

برای این که فست فودی خوبی داشته باشیم مرکز فست فود ما بای یک سری اصول رو رعایت کنه تا زودتر به نتیحه برسه که در زیر به اونها اشاره می کنم:

توجه به اصول بهداشتی

باید رعایت اصول بهداشتی انقدر مشخص باشه که مشتری در بدو ورودش متوجه تمیزی میزها، استفاده از دستکش های هم رنگ کارکنان و لباس فرم های تمیزشون بشه، که خب اینا یکی از اولین اصول بهداشتی هستن که باید رعایت بشن و خیلی تاثیر در جذب مشتری دارن!

 

آشپزخانه قابل روئیت

یکی از عوامل مهمی که مشتری خیلی به اونها توجه می کنه آشپزخونه قابل روئیته، این که دقیقا مشتری ببینه که کارکنان غذا رو چطوری طبخ می کنن و آیا از اصول بهداشتی چیزی می دونن و رعایت می کنن؟ با مشتری هاتون صادق باشین.

 

کارکنان مودب و پاسخگو

بیشتر تعامل مشتری با کارکنان فست فود هست، باید توجه به این داشته باشید که کارکنانتون رو طوری توجیه کنید و به اونها آموزش بدین که با رعایت آراستگی و در نهایت ادب پاسخگو سوالات و درخواست های مشتری باشن. قاعدتا این موضوع  تاثیر بسزایی در جذب مشتری داره و اگر فست فود شما در تهران راه اندازی شده به جرات می تونم بگم خودتون رو در صف بهترین فست فود در تهران فرض کنید!

 

داشتن فضای مناسب

این موضوع بستگی به این دارد که فست فودی شما بیشتر آنلاین کار می کند یا مشتری حضوری دارید یا خیر، اگر مشتری حضوری دارید داشتم فضای مناسب برای فست فودی شما به شدت مهم هست، ترجیحا جایی که از بوی غذا مشتری ها دور باشند و در فضایی باز و آرام به میل کردن غذاشون بپردازن، همیشه رعایت کردن نکات ریز باعث محبوب شدن میشه!

 

داشتن ایده های منحصر به فرد:

این ایده ها رو می تونید در قالب دکوراسیون داخلی فست فودتون از جمله چینش میزها، انتخاب میزها به مدل یکی از فست فودهای پر طرفدار،چینش خاص ظروف و ستمال های کاغذی و هر چه ایده بیشتر باشد باز خورد مشتری رضایت مندانه تر است!

 


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : مشتری ,رعایت ,اصول ,کارکنان ,فودی ,داشته ,اصول بهداشتی ,حضوری دارید ,مشتری حضوری ,فضای مناسب ,باید رعایت ,مشتری حضوری دارید
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خلاصه برنامه ریزی توسعه شهری مهدی زاده Jeff سنجش و ارزیابی اخلاق؛ تربیت و خانواده Heather سايت تفريحي اچ فاني Michael Sean موسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان چت | چتروم | چت روم